Groot of klein, wij vinden alles fijn.


Sierbestrating

Het aanbrengen van (sier-)tuinen en/of opritten bij particulieren of bedrijven. De klussen zijn vaak bewerkelijker, omdat er met verschillende soorten materiaal wordt gewerkt. We brengen grote en/of kleine tegels en/of stenen, grind en bijvoorbeeld gras aan. Ook plaatsen wij lijngoten voor de afwatering in de tuin of maken wij van gelijmde blokken vaste plantenbakken. Elke sierbestrating is anders en dat maakt iedere klus uitdagend!


(3D) Tuinontwerp

Wij helpen u graag met een op maat gemaakt tuinontwerp waarin wij uw droomtuin visualiseren. Samen ontwerpen we de tuin die bij al uw wensen past. Van een simpel plattegrond ontwerp tot aan het maken van een 3D video impressie. Alles is mogelijk. Visualiseer al uw wensen met onze (3D) tuinontwerpen.


Bestrating

Het compleet aanbrengen van de bestrating voor aannemers in de wegenbouw; woonwijken, industrieterreinen, parkeergarages etc. We verrichten ook verschillende werkzaamheden voor particulieren; bestraten, het zetten van opsluitbanden, aanbrengen van de betonstenen, tikken van goten, aanbrengen van trottoirs etc.


Grondwerk

Het aanbrengen van riolering en het plaatsen en aansluiten van kolken en putten in de wegenbouw of sierbestrating.

Onder grondwerk valt ook het uitgraven van grond en/of het aanbrengen van zand. DIEKMAN BESTRATING & GRONDWERK

E-mail: info@diekmanbestrating.nl

Telefoonnummer: 0648520274

KVK nummer: 63686775

BTW nummer: NL002185971B68